facebook icon

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Børnenes Hus

bh logo lille

I efteråret 2018 mødtes forskellige foreninger, organisationer og grupper, der arbejder for udsatte børn og børnefamilier i Helsingør kommune, i regi af Frivilligcenter Helsingør. Fokus for mødet var, hvordan man kan styrke samarbejdet på tværs af organisationerne til fordel for udsatte børn og børnefamilier i kommunen. En af ideerne var at skabe en fysisk nærhed og dermed tættere samarbejde, ved at skabe ”Børnenes Hus” centralt i Helsingør.

Der blev efter mødet nedsat et etableringsråd, der består af Mødrehjælpen, Red barnet, Børns Voksenvenner og Frivilligcenter Helsingør, som siden har arbejdet med at etablere Børnenes Hus. Huset er malet og er i gang med at blive indrettet, så nu kan det snart bruges. Vi holder indvielse d. 15/5. 

Børneforeninger og foreninger, der arbejder med børn og familier som målgruppe, inviteres til at indgå i huset. Kontakt Hanna Tyge hanna@frivilligcenter-helsingor.dk eller Gunnar Stein formandhelsingoer@redbarnet.dk fra Etableringsrådet, hvis du ønsker mere information eller ønsker at give en hånd i arbejdet med Børnenes Hus.

Lyt til podcast hvor Hanna Tyge i Radio Helsingør Lokalnyt fortæller om Børnenes Hus.

Gå til lokalebooking for Børnenes Hus.